無題‎ > ‎Travel Grant Programs‎ > ‎

Call for applications:

JEC-ECC2016 Travel grant for Kyudai ISEE students

The number of grants Limited

Financial Provisions:  Travel ticket, Registration fee, required cost for VISA application, and hotel accommodation during stay in Egypt. Required cost for passport is not provided.

Duration : One week including conference period.

Requirements:

An applicant for the travel grant should:

1. be a post-graduate student (Master or Doctoral) of ISEE at Kyushu University.
  2. be the first author and presenter of an accepted paper in either extended abstract or full-paper tracks in JEC-ECC2016.
  3. visit EJUST and make a presentation on own research in English before or after JEC-ECC2016, if his/her application is accepted.

* Application form can be downloaded from here.

Evaluation:

Faculty members in EJUST center will evaluate all applications taking into account the review result of  the applicant’s paper.

Application deadline:

January 31st 2016  (The same day as submission deadline).

The evaluation result will be notified on the same day of notification of acceptance (i.e., 31st March 2016).

Note:

A shuttle bus between Cairo and Alexandria (E-JUST) will be arranged for the accepted students.